Чавунна каструля
Характеристики:
Діаметр 340
Об'єм 10 л
Діаметр 220 мм
Вага 5,8 кг
Переваги чавунного посуду:
Экономичность. Необычайная теплоемкость чугуна позволит Вам экономить электрическую энергию и др. источники нагрева т.к. для приготовления пищи в чугунной посуде сильный нагрев не требуется, продукты готовятся на слабом огне. А некоторые блюда, такие как плов, овощное рагу и всевозможные каши, вообще не доводят до готовности на огне, а оставляют томиться в чугунном казане или сковороде под крышкой. Все части чугунной посуды (дно, стенки, крышка) одинаково долго сохраняют тепло, поэтому, накрыв на стол, Вы можете быть уверены, что пища еще долго останется горячей.
Екологічна чистота. Здавна чавун вважається одним з найкращих матеріалів для виготовлення посуду, яку можна використовувати на будь-яких джерелах тепла, при цьому нагріваючи до будь-яких температур він не токсичний. Він не може завдати шкоди здоров'ю людини!
Довговічність. Литий чавун майже вічний, так як він практично не схильний до деформації! Не боїться перегріву і механічних пошкоджень!
Унікальність. Кожен виріб створюється шляхом заливання розплавленого, при температурі 1400 ° С, рідкого металу в металеві форми (кокілі), які виготовляються на унікальному сучасному технологічному обладнанні та мають строгі геометричні форми, які дають можливість, також, отримувати готові вироби без відхилень за формою і розмірами. Після того, як метал застигає в отливочной формі, виріб проходить тривалий шлях різних технологічних операцій. У продаж надходять тільки ті вироби, які пройшли ретельний контроль якості.
Основні | |
---|---|
Стан | Нове |
Вага | 5.8 г |
Матеріал | Чавун |
Країна виробник | Україна |
Колір | Чорний |
Діаметр | 340 мм |
- Ціна: 744 грн